29 Mac 2009

AKU, FEROZ & ZIE menDONUTkan diri

tadaaa.. sampai sudah ketempat yang dijanjikan..

rasanya ini 1st time aku lepaking kat big apple ni.. biasanya tapau menapau je... hiks nasib baik zie ada..kalo tak mmg segan jugak aku nak jumpa mr.donut ni.. haha~ nak tau nape? sila kebawah ini.....=D

haaaarrr! ni dia Craig david / david blaine (yahh suknya di padah gya tekk ^_^)hiuhihi. ok² nama nya feroz khan... orang hindustan?? hahha i tak tau mendalam family dia.. tapi yang aku tau.. mmg kacukan la.. =) . mata galak orang kata.. tapi waaaa rasa nak gelak bila tengok mata dia... bukan ape.. bila dia cakap mata dia makin buka besar.. hehe~ same je mata dia ngan zie..tapi takleh nak chelen dia woo.. siap bulu mata pun lentik...jelessss haku.. takyah nak guna pelentik bulu mata tu.... tapi indahh mata besar ni.

selama ni aku yang salah..aku ingatkan yang akupegang tu dia maksud kan peanut tu.. rupanya... whitnut.. hmmmmm donut aku tu nama ape ehh? lupa lak..asal ade nutz tu dia lah.. hahahah~ tapi nanti lah aku nak try yang dia makan tu.. kebetulan whitnut tu tinggal satu je.. cepat² je kita tunjuk.. hiksss.. selain tu .. zie belasah ALIEN.. californian almond-1 sedap gak ni.. gonutz -2

borak² sambil dengar kisah feroz ni... wadohhh daysatt sungguh wat aku rasa arghhh@@@! bila kita tanya... dia bagi jawapan berlawanan.. haiyoo haiyoo. dan dia nak jawab betul² tu hati cam remok nak dengar.. tapi sikap dia mmg suka wat orang hapy.frenly... ya benar kata orang jgn pandang orang dari rupanya.. kenal dulu,baru tau.. ^_^.. (atleast mek betanya oiii ktk) hehe~

he's very frenly... sweet smile yooo.. mata mara bahaya.. dan tinggi (cam ciput husband ceera) sungguh pentingkan kesihatan.. bagus².. ! yang paling bestnya.. aku takleh tahan tengok 2 orang ni.. bila aku nak cakap je tengok mata dorang.. aku mesti nak gelak. pasal mata dorang besar.. bukan pelik.. tp indah sangat mata besar... hhhaha~ huhu mata ku kecik je. heppp mata kecik tetap sweet yo.. haha(tak nak kalah ni)


sembangnye sembang.. jam pun dah 10pm.. rasanya dah masa nya nak balik. mr.Donut di apit oleh 2 gadis chanteekkkk. hoho jgn bernanah hati membaca "channntekk " tu.. (guro jak bah...)

ferozz siap teman aku dan zie sampai ke tempat letak kereta.aku hantar zie terus ke rumahh.. then aku pecut lak ke rumah sendiri.. sampai umah jam 11pm..

meh layan nama² donut.. hehehe kang tak tau rupa leh cari sini nama²nya

http://www.bigappledonuts.com/the_menu.htm

7 ulasan:

  1. wah..ade guy disitu..hehe
    dpt mkn donut lg..
    sdp..ngidam plak. :P

    BalasPadam
  2. shafie.. ehhee
    sila pergi cepatt..sedap woo

    BalasPadam
  3. kacak mata laki ya..
    student ka??
    (berkata2 dalam nada yg hampir terguda)

    hikhik....(^_^)

    BalasPadam
  4. lurve purple..

    aok kckk mata nya.. bulu matanya lentik gak..kalah kita tok..

    sikla nya dah keja..^_^

    BalasPadam
  5. Wahhh...makan donat ehek. Mek bok jak makan donat juak tek ehek adehh mala jak makan donat tok adehh ehek..

    BalasPadam
  6. wahhhh....skandal br kiki..huhuhu....mr donut gtu...

    BalasPadam
  7. waduhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx