20 Mac 2009

BESTNYE G LUNCH RERAMAI GINI

hari ni lunch reramai plak.. heh best..tapi tu la masa rehat ku cuma sekejap =( aku cam biasa nya perlu jemput zie kat ofis dulu.. terus kami roger jumpa superwoman² yang lain...

sampai je situ..dorang dah ready dah bookin tempat duduk hehe~ apa lagi.. aku ,tilla,ein,dan zie terussss pergi beli makanan.. aku harus lah macam biasa ^_^ butter chicken rice.. hehe tak jemu kah? taklaaaa selagi tekak dan perut ku pengen kannya... ia tetap licin ku makan.. ;)

ni satu ofis > tilla,.. sue..,firah! semuanya leh masuk channel.. ^_^ firah dan sue tak makan.. pasal dorang b4 tu dah makan kat ofis dia kot.. hehhe~ terasa bet plak ade muka² baru ni. yelah takleh asyik muka aku dan zie je =) kan zie kan? tapi yang bestnye.. time ni tilla lanje air ^_^ thanx tilla aka setilla

kiki,zie,aien(gtu ke namanya aku lupa hehhe)
lame dah tak jumpa ein ni.. hari cam tak best je rupaku kan..hahah~ (tu lah ko sape suruh gunting rambut ;( hehe) memang kecoh sangat bila dapat kuar ramai² ni. wahh zie siap plan sabtu minggu depan nak kuar ni.. so aku ape lagi set plan A nak tido umah dia.. hehhe~

around 1.15pm kitorang chow dari situ dah.. opss makan kat ne? ni arr kat TUN JUGAH.. korang dah agak kan.. ^_^ oraite HAPPY FRIDAY N HAPPY WEEKEND GUYS!

3 ulasan:

  1. hye kak kiki...
    cney tempat tok??
    x penah pun nanga nya..(^_^)

    BalasPadam
  2. lesung pipit nmpk tuh.. =)

    skullsplitter

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx