24 Mac 2009

senaman mood =)

sebelom saya nak cerita lebih lanjut kemana saya pergi hari isnin ni..layan je mood aku nak mbik gambar ni... hihihi

ya , mungkin ada orang kata saya happy,sedih...asyik badmood..tapi hakikatnya saya juga perlukan kegembiraan.. jadi korang² happi kan lah aku.. wakakka! =D tapikan camne orang nak happykan diri kita pun.kalo kita tkade usaha untuk happykan diri sendiri.. tak menjadi jugakk!

rock ke? no no no ini jari lambangkan saya tengah rasa berani.hahahaha~ lo berani??? silaaaa
yerrrrrr.. minta kiss ke ape ni? ahahha tak kot..rasanya ni manja yang mengade sikit.. rasa nak kate la tu.. i love you.. hhhehhe~ u love me? sape kate ye...meh sini den lanje aiskrim ^_^


ntah ape² je kan.. harr.. nak tau nape.. aku gtau yang averthings occay!! tapi mulut tu... ? hehe nak hambikkkk muahhhh!! korang syg aku kan.. kan kan? hehhe



jadi...baru ade mood aku nak kuar jenjalan.. nak g jumpa siapa? hmm adelah kejap lagi saya story ok. =)

2 ulasan:

  1. yunkk..siyesly yunk
    u look sooo gojes in blue black.
    suka mek diat aie

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx