13 April 2009

eqah & nurul -berposing lagi!

hihih bestnye.. kalo biasa aku la dok berposing² kat sini kan.. aku lak yang mbik pix mereka. masa ni aku saja nak bawak dorang round² kat tingkat bawah ni..terus je aku bayar kupon parking tu.. tapi yang best nye.. ada sorang mamat ni dok perhatikan kami tu.. aku tengok lah balik terus dia tanya " anak kitak ka?" dengan rasa sungguhnya aku terus jawab "aok(ya)" hahaha~ bestnye kalo anak aku cute² gitu.. ^_^

kebetulan kereta aku parking bedepan je dgn nama spring ni.. so ape lagi.. cepat aku suh dorang berdiri situ.. semata nak ambik pix yang lawa dengan nama spring.. haah~model springg! dorang ko suruh je posing depan orang pun layan jugak dorang ni.. tapi tengok tempat jugak le.. cam untie dia pun same je.. pasal dorang tu minat kan.. ^_^ ku rasakan sifat 2 anak buah aku ni cam akulah.. nape? boleh jadi cepat hanginnn tapi cepat baikkkk ooo@! tapi aku rasa aku kecik lagi over dari 2 orang ni.. cengeng satu hal... aku ni ade sikit jeles dalam diri... ^_^ tapi skrg ade jugak tapi part tertentu je la.. kan.. dan waktu kecikkan.. orang tu buat tak buat silap,boleh jadi salah jugak demi nak pujuk aku ni.. wakakkakak~ dasyat tak? haaaa.. dah besar lain lah.. skrg pakai otak dari pakai hati. kdg² hati tu melebihkan otak.. haaa how come u! jawablah sendiri...
lepas ni nak g lepakkkkk lagi ^_^


5 ulasan:

  1. Cutenya anak buah ktk tok eh...

    BalasPadam
  2. ok...kiut sgtt anak buah kiki tu...pndai posing cm aunty die...

    BalasPadam
  3. Cute2 depa nie,posing kalah mak sedara depa.heheh ;P
    Btw, u r gud untie ;)

    BalasPadam
  4. kecil2 dh pandai posing..bila besar nti pandai melaram lak..huhuhuhu...

    BalasPadam
  5. cute little girl..

    t byk r koleksi posing2 diorg ek..hehe

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx