13 April 2009

eqah,nurul dan aku melepak kat Donut

yerrr..shuke je budak kecik ni jenjalan.apa lagi kalo g donut.. hihi~ eqah dah set kan nyawa nya nak mam chocoring donut tu.. so nurul pun nak jugak.. kami beli yang 6 je.. akceli nak duduk je kat luar tu.. alih² feqah ajak lepak kat dalam.. hmm aku pun ikut je kan.. hihih
lalal.. aku rasalah kan kalo aku lagi kecik dulu² mesti jakun kalo g tempat² indah ni.. wakakak.. dorang ni tak..cam biasa dah.. serius beb.... yelah dorang membesar kesenangan gitu.. kan. ayah,abah dorang masing² dah ade kereta.. leh ronda² ujung minggu...ape nak mesti di turut.. kesian nye bila aku ingat masa kecik².. bukan merasa tak bersyukur. tapi kemampuan orang tua kita buat kita rasa nak itu ini terpaksa main pendam je.. (sobsobb) -baru bicara cikit.. air mata dah kuar... sensitip. occay alih topik.. hahahah~

eee cute dan cantek...


hhiihi masa ni.. eqah memang batok² sekali dia batok.. hmm"terus nurul kata.. "pecah gelas.." hahah lawak tol kuar ngan mereka ni.. hehhe kalo batok je eqah.. sure berbunyi haahh~ terus eqah sendiri kata" aieeee banyak kali cermin pecah" aku mmg tak leh tahan.. aku gelak la.. sibaeklah kat lepak dalam tu takbyk orang.. hhahah~



arrkkk.. manje tak.. siap kasi supa.. mmg comot je dorang ni makan..


aku dan nurul.. masing² nak ngepose ngan donut... lalal~


buat aku tak sabar je tunggu 2 orang ni besar.. meti leh jadi geng aku jenjalan.. ( ko ingat ko muda memanjang ke? _) hahhahah~ iyalahh.. =)

aku kata puaskan hati mereka tapi yang aku pilih tu cam puas kan hati sendiri.. wakkaka jahat kan aku.. takde.. balik kang aku belikan 2 lagi untuk mereka la.. hikhik tp yang ade tu dorang makan jugak.. ^_^
yerr... syoknye.. akceli masa nak belikan donut tadi kan.. eqah sempat borak ngan feroz kat hpon.. feroz gtau dia nak donut 3pcs tu. alih² betul dia tunjuk... aku ingatkan dia yang nak makan sampai tiga.. terus dia kata "daddy" pesan.. cehhh.. dorang ni berlagak beb.. panggil feroz daddy~ si daddy dorang tu lagiii la shuke... ape² je la dorang ni kan.. hiihhhi
monyennnggg kali jak makan.. =)
my fav.. GO nutz -


comel kan nurul-mesti dah besar t byk peminat.. ahha

last sekalii.. iklan muka "monyeng" hahah~ habis je dorang makan. aku sibuklap sana sini dengan tisu. terasa aku hapy sangat kuar ngan budak² ni. hilang stress sejenak dengan kerenah dorang.. beginilah rasa mak bapak dorang kan.. bila dapat layan anak²... sekurangnya masalah² boleh di lupakan sekejap.. bole jugak menjadi bertambah masalah kalo keinginan kita tak leh buat kan.. tu la aku berkata" mmg patut juga memilih.. tapi aku takde lah memilih sampai lupa dgn taraf sendiri..sekurangnya terjamin masa depan anak ku."
aieeee.. sibok cakap pasal donut melelat plak ke bab ni.. hahha~ jom lepas ni kami nak ke satu tempat plak.. sebelom tu aku belikan donut untuk akak timah n untuk si kenit² dorang tu.. nak jugakkk..chocoring di bawak balik..
note:aku pun tak fhm asal ku menaip je..mesti nak taip.. hhaha ~ ehhehe~ huhu!@! jgn rimas ya.. itu tandanya saya sedang bergumbira.. gehheeh(tengokk ade lagi_)









4 ulasan:

  1. "Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

    Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

    BalasPadam
  2. dua2 memang cute..

    ikut autie nye jugak kan.. bergambar pun kemain lagik.. hehe

    BalasPadam
  3. besnyerr hang out gn bdak kecik....comel...

    BalasPadam
  4. tgk kn da comot cute2 girl..hehe

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx