9 April 2009

KIKI DAN NIAH ^_^

yea.. aku ni kalo ambik gambar kalo tak menepek kat sini tak sah!! asal ade gamabr je aku nak letak..betapa rasanya aku nak share ngan korang kegembiraan aku.. hihi~ even otak serabut.. ni haa ladykiki meraih untuk terus happy.. yerrrr!!
cantek kan pix ni..? cam terpinarrrrr je mata nak tengok.. hahah~ ni buat aku lagi bertambah rindu nak picnic² segala... tungggu je saatnya ku da ade hujung minggu.. mesti aku buat satu aktiviti di hujung minggguuu.. eee sape nak ikuutt? hihihi

masa ni kan.. aku mmg riuh rendah.. dgn gelak ketawa lagi.. asal ambik gambar je.. g tgok pix tu.. terusss gelakkk!! cam bestttt sangat!
ape motif pun tak tau. ruang yang besar tu niah tak nak.. nak jugakkk masuk bawah ketiak beta.. hahaha ** sibaik aku bebas dari bau hangiiittt.. haha~

eeee..suka nye kat pix ni.lawa kan...... kalo ko terati kan tangan aku memang cam bengkok.. tu pasal kalo nak masuk army ke.. polis.. KOMPOM reject..hahah.yerrr punggung niah takleh blah... menlentikkkk je.. ^_^

akceli niah ni.. army.ni pun baru je balik dari kursus 4 bulan.. fuhhhh..lasak gak beb! mungkin bulan 7 ni dah nak kawen.. uwaaaa tinggal lah satu geng kazen yang lom apa² lagi.. takpe kasi can ngan akak² dulu.. yerrrdehh!

besssstt!! memang kat pantai tu takde orang lain.. ade yang dtg pun abng ipar aku ngan anak² buah aku..tapi dorang just singgah je.. pastu balik... fizi(adik) dan dedek(kazen)ade kat situ..tapi dorang jalan² ke hujung pantai...kalo ingat balik petang tu kan. terasa sorang yang takde... kazen aku IENA... =( kalo dulu masa masing² pegang status single tu.. tak sah kalo tak bertiga.. tapi iENA dah kawen.. terasa lah jugak "BUKCIK" tak menjadi sangat.. nanti niah nak kawen bulan 7 kang.. huh~ cian kiki.. tok manje² je la ngan anak buah ku..


OOPPsss.. aku ni kalo nak bercerita mesti menyimpang kan? hmmmm ehhh ade lagi gambar² pasni.. aku selagi tak semua aku nak tempek.. tak sah! rugi je ambik kan? haaa.. takpe.. layan jeeeee apa ku suka ni =)

2 ulasan:

  1. memang gambar semuanya cantik

    suke sangat tengok..

    BalasPadam
  2. very nice foto..
    pandai kiki amik picca..
    posing pon hebat..
    mmg hebat r..he3

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx