9 April 2009

SAYA SEORANG YANG HAPPY!!!


kali ni pix bermain² dengan pantai lak.. hehe siap tulis nama lagi.. tapikata orang tak baik kalo kita tulis nama kita biarkan.. lepas kita tulis² tu padam.. kesasihan nya tak jelessss.. mungkin benar jugak.. pantai ni kdg² keras jugak tempatnya.. kan?

yerr..muka aku bangga dengan nama yang cute =)

love siapa kah? kamu semua la.... =) oh ya.. sape yang tak kenal aku mungkin dia ingat aku ni jenis yang control ayu.. cantek gitu.. tapi aku ni lahyang paling wenggggg sikit bila kuar ngan member²..haah~ tak caye.. sila tengok kekewengan saya!


tapipic ni aku suka.. cam best kan... cam pencinta alam je...
mama?? hihihi alololo~ manja² nama gitu.. =)
cam burung helang je beb! haha tapi mmg best kan melompat dgn gaya begini..

masa tu nak balik dah.. dedek dan fizi sempat join ni..
dorang ni cam couple lak kan.. eheh padaal nggak sehh.. kazen mengazen gitu.. =)
sungguh kesungguhan fizi melompat!
asal tetiba ku rasa pix ni muka ku cam rubisa!! ohh nooo!! ngak suka.. tapi pix saya tetap cun kan kan kan?! hahah
waduhhh..sejak bila jadi tukang balak ni.. hahaha~ muka tak leh blah weyyyy..! kiranya nak bergayut kat batang ni.. tapi tak menjadi.. hasilnya jadi gini!

akhir sekali..rasanya kali pertama aku berjaya menjadikan kesungguhan aku tercapai.. APAKAH?

AKU BERJAYA MELOMPAT dengan mengangkat kedua² kaki ku.. VANGGA TUUUU~ iya² habish la sesi tepipantai aku ni.. hahahha~ ini pix² yang menarik bagi aku la~ kalo korang tka shukeee tak kisah =) janji wa update.. masa kan datang saya leh tgok kembali zaman kegemilangan saya! hahah~ camm bestt yooo!

5 ulasan:

  1. hahaha

    aku baru nak tanya, asal ko tak cuba lompat yang

    rupenya ada jugak gambar mu melompat..

    BalasPadam
  2. Wahh!! Kiki....!! I believe u can jump...

    BalasPadam
  3. kiki..
    bestnya rilek2 kat pantai..
    suka la gambar 1st..:)

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx