20 April 2009

TILLA & AKU kelaparan =)

yerr. kami singgah je dikluang station.kali ni aku terasa nak makan chicken chop.. oiitts.rupanya chicken chopnya masih macam duluapi asal hari tu aku makan lain eh? hmmmm...

akceli.. aku ni pun takmakan dari tenghari..tapi kebtulan tilla plak tengah lapar sangat. so apa lagi.. memang tak sabar lah nak tunggu makanan sampai.

lame dah tak kuar berdua ngan tilla ni.. kuar reramai pun jarang dah. masalahnya akulah yang takde masa ngan dorang. takpe²..tunggu saatnya nanti kita kuar reramai lagi.ramai ka? boleh je ajak yang lainkan..tak slhnye..~ lagi ramai kuar lagi best.. huahua kat table. haha
masa nikan aku sibuk je nak sedapkan hati sendiri..asyik je tanya tilla.."rambut mek kacak shik?" hahahah yeerr secara umumnya ok..tapi wadohhh sudah ngak bisa dibicarakan pada hati mengatakan tidakk chantekkkkk =( " muka ku terusss mulattt deh.


takpe.. layan dulu pix chicken chop ni.. aku ni sedap je asal ade ayamm sedapp!

menu aku ni same je kan.kalo makankat situ ini menu nya.. kat situ.. ini masakannya.. haah~ udah itu je tekak ku nak rasa.. itulah yang aku makan..

feroz datang lepak kejap.akceli masa sampai spring pun dah gtau dia ni.. tapi masa tu sibuk je dia ni nak jenjalan melayan member². feroz ni frenly tu sana sini mesti ade je pompuannnn . opsss!! hah ferozz nang jak bena nak? kihkihkih.. its ok.. bak kata pepatah"kawan biar seribu kasih biar satu.." brpa kasih da aku tka tau.. hahah~ cam kita juga ini masa nya untuk memilih kan.. tak salah kenal brap org yang kita nak kenal.. =) betoi tak

hmm sempat gak sembat makanan yang aku tak makan tu.. **sak gumokkkk* korang imagine lah kalo aku ni asyik je potong rambutkan..tetiba jadi cam kepal feroz.. haha mesti lawak kan.. =) jangan percaya pada gambar..aku tak seputih itu..flash yang pancarkan bedak uv aku tu.. =)~

lepas borak-borak..feroz blah dulu.. aku dan tila nak gerak ronda² dulu kat atas.. lala~lala~haiyookkk..

kami ke F.O.S.. aku sempat belikan baju buy 1 free 1..
aku ni kalo nak membeli tanpa dirancang tau. tapi sumtimes tu akummg rancang perbelanjaan jugak.. tapi biasalah tak ikuttt.haha~ kalo kenan,dlm beg duit boleh² kuar tu.. masa tu lah sesuai nak membeli.tapi kalo kureeengg tu.. cucilah mata je. skrg ni byk baju cantekk dan murah kat situ.. shuke je godek² tapi setengah barang tu same je mahalnye.. janji pandai memilih.



tilla hantar aku balik ofis..pasal kita just naik satu kereta. lepas ni aku plan nak jumpa madey jap. dorang sibuk wat photoshoot.aku sibuk lak nak tanye ade model ke korang.. (dlm hati nak je aku ni kan..haha) aku singgah lah kejap sementara kasi zie dan aja rehat² dulu kat HOtel. tilla plak ada plan lain. terpaksa ke TERMINAL BUS..untukjemput tunang dia. so kali ni tilla plak takleh joins.. hihi~

3 ulasan:

  1. sik ajak kmk eh..kmk ada ngga feroz kat spring juak ri jemat riya..
    ingin mok jmpa tilla..

    BalasPadam
  2. lawa je kiki..mcm budak sekolah remaja gtu.

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx