19 Mei 2009

AKU DITERJAH OLEH J'LO

J'Lo ?? jeniffer lopez ka??

sungguh JLo ini amat memberi kejutan yang drastik disaat aku sibuk melayan blog kat ofis. aku didatangi 4 orang gadiz. slh satunya datang untuk membeli top up...

bila aku terpandang rambut yang ikal² itu.. aku terus tersenyum dan tergelakk!! apa lagi kawan yang membeli top up itu ingat aku tak siuman..tetiba je nak gelak..!! hahah~ aku dah terkelu nak gtau apa².. so aku hanya mampu nak senyum... wakakak! lawak² sungguh bila je aku tunjuk² si JLo ni... terus dia wat muak peranjat.. padahal dia saje nak tunggu aku tegur dia.. hahaha~ jahatkan.. aku ape lagi siap salam bagai.. terus ajak gambar.. haha~ mmg semua ni berlaku dlm beberapa minit je. mmg drastik je rasa tambah lagi masa nak mbik gmbar tu. aku terasa plak tangan si J'lo ni gigil.? aikkk nevessss lak jumpa aku?? hahah~ yelah b4 ni.. kita orang close gak kat fb..tehn siap bagi num hp. dulu j'lo pernah terserempak akt kat Spring. so..dari situlah kalo ade wikend tu adelah dia tanya aku.. hehheh haaa..dah jumpa siap menggigil lak dia.. hahah~ neway,j'lo mmg nice person.. suka smile gitu... =) happy sangat dapat kenal dia.. cuma kami tak berkesempatan nak kuar bersama².nest time yo!


nak tau j'lo ni siapa .. heheh~

http://www.jersielow.blogspot.com




aku tak leh lupa lah...kawan dia mesti kata aku tak siuman hahahha~ ^_^ tak kisah janji korang sudah tau..kerna aku :KIKI yang tersangat happy jumpa si J'LO.. hihi

4 ulasan:

  1. hiks...

    aku ingat sapa la tadi..

    BalasPadam
  2. terkejut tiba2 saya ada bertenggek di blog nih...hahahha.Jlo palsu tuh...

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx