15 Mei 2009

makan sorang je kat ofis =( hihi


beriya² je aku call lina nak ajak dia kuar makan.. bila je aku call dia kate dia makan ngan suami.. =( terus takde teman..


bila terjadi dram sebegitu.. hujan pun turun dengan renyainya.. ( ia ini benar la..kuching hujan ditenghari..) heheh.. aku mbil jalan mudah dah malas lah.. pesan kat kedai sebelah.. nasi papaya..correction kukuikui (NASI PATAYA -THANX MAT) =) sedapkan.. ade telur tuuuu.. HAHA tol jugak ya.. ^_^ kuang²

aku makan dengan habish nya.. hihihi~


tapi nak tau apa yang lebh indah di ofis aku hari ni.. ??
hmm hari ni Pc aku sudah boleh guna..

hahhah abaikan apa yang menjalar..melintang..menyepah kat keliling itu.. aku tak kemas lagi meja ni.. orang kata sesuatu tu not perfecto kan.. even dia cantikkk monitar aku ni.. tapi aku nak pakai amat slow.. tapi tahap kemarahan aku boleh redha lagi.. haha tak best! akunak dia laju camne lajunye jari aku menaip ni.. hihi~tapi tak pela.. sekurangnya puas bijikk mata akunak tengok muka korang.. hihih=) serius seperti jumpa anda face to face(penipu)

dengan sikap pintar tapi tamak ni.. aku kembali ke komputer depan. laju sikit aku nak update.. hahahha~ lembap bagaikannnnn ciput. oh tidak ciput jgn disebut..nanti ceera marah. lembap bagaikan otak orang yang lembap.!!~ LOL

5 ulasan:

  1. nasik papaya ke nasik pataya?
    nyaman nye......lamak dah sik makan nasik pataya eh...

    BalasPadam
  2. papaya pisang ke? bukan betik?

    BalasPadam
  3. bestnyer sayung....

    how r u mr darling...
    rindok kmk ngan ktk tek. bila mok ngagak ctok? misshhh uu..... mMMuuaaxx...

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx