18 Mei 2009

kami mengisi perut di MADAM'S TANG

kami lepak makan kejap kat bazaar food kat spring ni. aku ingatkan madam's tang kat petandak je.. rupanya kat spring ni ade jugak... ni pun info dari zie. so apa tunggu lagi roger n out.. ahahah

aku makan mee laksa sarawak... zie pulak makan mee apetah? haha oii zie mee apa tek??..9sila rujuk di blog zie..kuang²!! ridzan pengen aiskrim..adoiyaii skrim lakkk sesejuknya dlm spring ni.batt hanya minum air kelapa... same cam aku gak. disuruh makan tak nak,kaanya perut tengah "sengugut"-haha batt ni lawak orangnya... rasa happy tu boleh diketagori kan kat dia lah.

*aieee boh molahhh muka cute ya bah..cukuplah rambut ktk cute ya... hihi~
zie setelah kekenyangan menongkat kepala.. hahah~ zie ni sibuknak balik before 8pm.. pasal ape? pasal bola la.. MAN U.. hmm aku mmg dgn harapan hancoqqqq nya.

lepas² makan kita orang balik. zaie cam biasa lah ridzan yang hantar. aku dan batt still nak jenjalan dulu tapi kuar dari spring juak. around 8.30pm baru akubalik.. hahahhah masa nak balik tu.. teringat cita yang ridzan gtau tu... aku pecut jeee. paling serammmnya.. satu kereta pun tak de kuar masuk kat area kmpg aku.. aiiiii... cam tauk² nak buat aku takutt. tapi alhamdulillah aku selamat sampai umah... =) .tammat laaaa..satu kisah kami keluar reramai. hiihihi
note:akceli b4 cerita makan ni.. aku satu kisah lagi tapi aku terslh set jam dia..so,10pM baru entry u keluar.. (kau guna autopublish k) sokalo nak tau lebih lanjut terjah je belog zie... ^_^

5 ulasan:

  1. guy with petak2 shirt tue cute:)
    u too cute:)

    BalasPadam
  2. asal kawan2 ko rambut besar nie???

    BalasPadam
  3. rambut kerinting ....cam hafiz

    BalasPadam
  4. rambut semua style Hafiz. Cute cute!

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx