22 Ogos 2009

wahh! sakannye nak tag orang ni.. sila tgok sape terkena.. =)


masa aku dok online kat umah semalam..masa nak tunggu tido tu..aku sempat lah buka blog kejap.. bila tengok blog ceera ade entry "kemalasan terserlah"-nampak jugak lah tu dia jawab tag tu kan. masa aku dok layan jawapan dia tu.. berbicaralah hatiku.."mesti ade gak nama aku ni" wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh! sah betul seh... =) apalagi kemalasan terserlah part II dari aku pun datang jugak.. (takde story mory jawap tagg ler.. )


jom layan jawapan dari aku lah... maklum saja keboringan gini kat ofis(org rajin keje ujung minggu.. puihhhh)




tagged dari C33ram00n

1.copy award ni untuk diletakkan dalam belog anda.

-mula tu bengang juga kalu nak copy dari blog pompuan ni. bukan dapat nak copy n paste pun.. terpaksa lah aku dok godek kat blok zymazara tu. nak copy dari dia pun siap msg kuar" kalu copy potong jari" gitulahhhh bunyi word nya.. hahahha adoii..akhirnya aku clickkan dulu pix tu baru nak save dalam pc..



-aku tak taulah.. apa motip kasi orang kencing ni?
-aku tak kencing berdiri... hihi =D
-tapi aku hingat sampai matii kalu org tu kencing² aku.. harkkpuihhh!

neway,thank you so much..kasi award ni,kan lebih baik facing kesini aja.... wakkakak!



2.nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini:

-ohhhh 6 fakta?!!hebatttt nak jawap ni:

satu: sebab dia kawan aku.. aku suka dia sebab dia cantek dan baik.tak amke up cantek..kalu make up lagi cantek.. =) sokaaaaa.

dua : kalu dia riso miso...dia pasti luah kat aku.even tak tau lah aku ni yang keberapa dia nak luah. tapi yang tau.. tak 1 2 3.. begitu juga kalu dia hapy.

tiga: dia sedia mendengar keluh resah aku.sejak kenal dia... dia yang boleh bagi fed back bila aku meluah isi hati ini.. ceaaaa.. serius... dan memberi semangat la kunon.

empat: even dia jauh..kami selalu rasa dekat. kalu aku takde nampak onlinekan diri.. dia pasti rindu.. i means mencari² lah jugak.. u care.. i care.. hihi =)

lima: aku vangga sebab dia blogger yang hebat*even sama je cam kisah² orang laen tapi dia mampu menarik perhatian untuk orang berkunjung ke blog nya.. ^_^

keenam : dia menarik sebab kami serupa kot.. beli barang janji murah tapi cantek.. =D

....cukup eh 6 tu.. kalu tak cukup lagi..meh sini aku cubit muntotttt ko =)




3.setiap blogger mesti menyatakan 9fakta/hobi diri sendiri:

a ehh.. tag ni tak agak² nak minta banyak² tau... hobi aku suma dah pupus..camne?

satu: aku tak cam orang lain shoping bila dapat gaji. shoping sampai berbeg² byknya. tapi aku akan beli bila aku rasa berkenan dan budget yang membolehkan aku berbeli..

dua: aku jenis yang tahan baring dalam bilik berjam² dalam bilik sambil online mobile. huhu tapi kalu aku dah duduk depan tv..berjam² juga aku akan layan cerita. huh!dan satu lagi.. aku kalu tengok channel cita yang aku suka tu..kalu iklan aku tak suka lah nak click² channel lain..

tiga: aku suka simpan beg plastik yang cantek²..sampai mak aku pun kata menyemakkkk.hahah~yelah.. cantek jugak la kalu nak taruk barang² kan.. err mak aku ni suka bising aku tau..

tiga je lahhh ye.. kalu aku tampat keempat mendalam sangat isi luahanku.wakakka! cukup² laaaaaa tu.



4.pilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka:

hmmm.. desribe tentang mereka? adoii... kalu ini yang aku rasa aku kenali aja lah kan.. ya ya ya lahh akan ku tambah juga nama mereka even aku tak kenal sangat.opsss dat means tanpa describe.. bole?*

1. Onald: sumone yang tak reti nak pujuk... bluekkkk ;d

2.nor afzan : even aku kenal je kat sini.. tapi dia yang selalu akan tinggal komen kat blog aku.. sila buat

3.kak nor aka mummysyafie : akak angkat yang tak terangkat.. tapi dia memang seperti seorang kakak yang baik =)

43.are-long: silent reader aku yang baru komen aku ni..
kali ni aku saje nak kene dia jawab tag aku pulak.. hikss

5.izwan7: aku tak brapa kenal..tapi aku tau.. dia budak laki yang baik.. baik ke..baik sebab selalu tinggal komen kat blog ku.. hiks=)

6.MOnalea : gurl yang aku baru kenali jugak dia blog ni..=) jawap k

7.UMIE : akak dari swk kenak jawap juak..hiih =)

8.puterisatu : pastttt =) jawap ye kak..



ok²lah tu.. penat beta nak fikir sapa ni.. sila buat tau yang kene tu.. kalu tak buat pun tak pe... =) kang aku tak tag lagi korang yang tak buat..hiksssss.

selamatttt menjawab!

5 ulasan:

  1. ladykiki..
    nanti saya buat eh..
    thanks.

    BalasPadam
  2. salam..kmk kenak juak ka? hahaha...kelak mek jawab..

    BalasPadam
  3. eh me ke?
    mcm x caye je.
    well my pleasure.tq

    BalasPadam
  4. hiks.. amik ko, abis 6 benda ko cakap pasal aku kan.. =D

    saya sayang sama ini kiki tau..

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx