16 November 2009

AKSI KAMI DI space shot-selerOOOOO!!

nemo dipaksa naik.. haha~ kesian nemo..

saat sedia untuk naik ke atas



nemo dah ngeeeeee~


akceli byk aksi nemo ternganga² ni.. tapi aku size pix ni terlalu besar.. daya upaya yang malas nak edit.. so..aku ambik la satu dari padanya.nanti² aku tunjuk keseluruhannya.. boleh nemo? haaha~
lawaaakkk siot..!


sora nemo je paling hebat kat sini. memang saya kagum lah. :P


-suma pix ceera yang tangkap muat.. =]




Lots Of LOve : ladykiki \(*,*)v

4 ulasan:

  1. best best dah lame teringin nak naik space shot nih bawak bubu skali baru la WORLD

    BalasPadam
  2. hohoho..mmg nak pengsan rasa bila dah turun tu

    BalasPadam
  3. comel.haha bawak bubu.. =] hahah ok je.. annti bawak sekali umpan yang ado k.. lalal~

    lily lotus: ini ok lagi dari perahu tuuuuu negeeeee



    nemo: tak kisah.. i lap u jugakkk

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx