5 November 2009

rojak kuchei yang merajinkan aku drive

.... toink!! toink!!! (apa itu? ;p

itu adalah isyarat otak mendapat idea.. lalala~


........idea apa... ?? -idea yang menginginkan sesuatu..

sesuatu?? aperrrrr? -sesuatu yang ingin saya makan.. hahahaha


oppss.. hari ni aku terlebih rajin.



rajin bangun tido pagi tadi(sebab tido saya lena tanpa terbangun)


rajen je buat kerja... ^_^


rajin nak senyum hari ni.. (makk aiii.. =]


rajin singgah blog kawan² hari ni sebab i guna pc lain. kalo harap pc i lembapppp..


yang paling pentingg!!


rajen drive time lunch time..sebab?? sebab saya teringin nak makan "rojak kuchei"

kalu nak diikutkan aku nilah paling malas nak kuar tengahari ni. kerna panas satu hal. mudah nak pening kalu masuk dah dalam ofis yang ber-aircond lagik satu hal.. memang tak suka lah.senang² pun i pesan je kat sebelah ofis aku ni... menderet je kedai makan. tapi "rojak kuchei" mana ada jual kat sini. so.. dengan jiwa yang rajin ini, aku ke king centre - kedai "mamat kuchei"

-sampai je ofis.. aku terus makan. makan sorang².=] nikmattt jugak. kuah dia memang sedap. kalu makan pasti nanti nak lagik.serius wak sedap. ;p Oh ya. kekadang orang kan panggil ni "rojak tambi" so..kalu datang sarawak tanya rojak kuchei tak tau..sebut je rojak tambi.. :p

-songsang terbalik lah korang nak tengok pix ni k.. hahha~

korang makan apewwwww? ;p


Lots Of LOve : ladykiki \(*,*)v

9 ulasan:

  1. yup..ada ayam..cucur kacang hijau + sayur²..tapi kuah dia mmg sedap gilosss

    BalasPadam
  2. ya ampun kiki mek ingiiiiinnn...bila mok sampei ke sia tok eh..huk huk

    BalasPadam
  3. Salam ziarah sebelum berangkat kerjakan haji

    BalasPadam
  4. sedapnya kiki,tgk gmbr je aku dah terliuqqq!!!

    BalasPadam
  5. lily .. Sdp..

    Nem0 nanti aku ajak ko makan cni k

    BalasPadam
  6. aik..rojak tue isinyer ayam nyek..
    klu ke sarawak must try nie..

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx