10 November 2009

Sangat puas hati =]

[Sabtu] yang mengasyikkan...

lepas balik kerja..saya yang ditemani divia pergi ke TUN TUGAH.Kalau dah pergi kesitu.. harus yang pOpular nya "butter chicken rice".


yupp~ butter chicken rice inilah yang membuat saya teruja untuk singgah mengisi perut yang tengah kekosongan. =]


-abaikan mata saya yang memang sering menjadi pertanyaan....! ;p tak tidur lewat pun..begini... tido lewat lagilahhh.. ishh..- kelopak bawah mata-terbalik sungguh... ini mata saya yang sepet suku perempat keturunan jepun dulu..wakakka~

mesti korang pun rindu nak dengar nama pompuan ini kat belog saya kan.. pompuan ini memang anti kurus. dia lebih suka berisi. tapi divia ni,kalu dia kurus amat senang nak berisi. contoh raya lepas masa kitorang beraya asyek je saya tegur"asal kurus sangat""-dalam masa yang sama saya terpercik dengan kenyataan pada diri sendiri ;p ...... tapi lepas je beberapa minggu... before saya ke KL tu... furhhhhh ayat saya bertukar pulak.. asyekk je sebut " eeee,cepatnya berisi.. aku pun nakkk" lite² ade lagi sebut.. haiyaaii dasyatttt... haha


-walau bagaimanapun..saya bersyukur,saya masih ada nafsu makan. sumtimes nafsu makan saya mati.. serius! saya boleh bertahan tidak makan apa² selama sehari..hanya minum pun sikit. dari situ saya ada kesedaran kenapa saya tidak berisi² even azam nak mengisikan badan saya ini dah melebihi target yang sepatutnya. ishh ishhh.. ini lagi dasyat kan..? ;p sebab itu mungkin bibir tak merah. even tak merokok(org yang merokok lagi merekah merahnya ;p.. dan mungkin kekurangan darah dalam badan... kot! kerna kitaran haid selalu awal. maknanya kalau dah seminggu/2minggu lebih awal setiap bulan.. itu amat melemahkan tenaga saya. ehhh tapiii saya tak lemah macam setengah orang. mungkin saya lebih perlu makan zat besi!! besii?? fuh hebattt kalu saya makan besi kan.. wakaka~dan saya rasa badan saya kekurangan air.. issshh so,dah seminggu ni saya terajin bekalkan air masak dalam botol kegemaran yang saya baru beli.. opss itu nanti saya tunjukkan..




HUH@!@@@@@@@@@@@ -nampaknya saya bercerita mengelilingi dunia.kuar tajuk dah apa yangs saya nak tulis. tapi takpe lah kan.. anda sudi²kan diri membaca. itu pengetahuan juga.mana tau saya buat kuiz "tentang saya" ke kan..haaa leh lah anda jawap dengan sebelah mata. =]



Alamakkk!! tersasar lagi.. hiiiihi !


okay².. saya sambung lagi pasal makanan saya. =] nak tahu.. dengan kelaparan yang saya miliki petang itu.. telah melicinkan pinggan putih yang tidak ada sedikit sisa bakinya.. :]-jangan geleng kepala.. tapi ucapkanlah alhamdulillah.. kerna berkat itu..insyallah kan jadi isi untuk badan saya yang kekurangan isi ini. ;p -kepuasan-




-Each time I say something I regret I cry "I don't want to lose you."
-But somehow I know that you will never leave me.[forgive me]-

2 ulasan:

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx