8 Februari 2011

dinding bilik berbunga cinta :)

bunga-bunga cinta layu dipusaraaaaaaaaaaaaaa~~~ feeling misha omar nyanyi sikitlahhhh..!!!

Dah pasti ade cakap pasal bunga lah entry kali ni. Memandangkan sekarang ni kan glemer nak lekat sticker wall tu... saya pun ape lagi tak nak kalah ler.. nak jugak mencoba.

pelekat yang saya beli ni tak seperti yang biasa tu..yang ni ade timbul sikit.. so imej yang i beli harus bungaaaaa... kaler merah jambuuuuuuuu ;)

pendekkan citanya... lihatlah latar belakang foto dibawah:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiee.. cantek tak? ;-P

lepas ni nak carikan yang ranting dan daun.... bunga ni i saje nak test day kreativiti... tapi cam tak memuaskan hati i jer.. huhu tak pe..lain kali kita cuba lagi.. jangan putus asa ya dok..!? ;)

6 ulasan:

  1. i like....kak kiki...sesuai dgn bunga2an n pink..heeheheh

    BalasPadam
  2. canteekkk... macam tuan nya gak :p

    BalasPadam
  3. dh bleh wat rancangan tb mcm deko bersame kiki.. haha~

    BalasPadam
  4. Sticker wall ya ka? Kacak. Timbol jak eh..

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx