28 April 2011

churpchurp punya pasal.. pergi jumpa zie!

Saya ni bukan level bebal.. tapi lebih kepada bila nak faham tu kene praktikal .. baru masuk otak. hahahha
Makanya.. zie adalah orang yang boleh membantu sekiranya saya ada masalah untuk memahami sesuatu yang berkaitan dengan blog.Berapa kali pun saya nak paham kalu ada bahan teori tu.. memang mantul keluar lah isi kandungan. ishhkk.. tapi saya tak jenis tak takut nak bertanya 


cik zie yang sibuk

Berbalik pada motip sebenar kita kali ini.. ia memang bersangkut paut pada pembelajaran jugak. hihii sebelum saya buat lebih banyak lagi pasal churp churp tu... then salah buat.. pun tidak guna jugak. Makanya,saya minta tolong zie ajarkan saya camne nak buat ..sekian sekian sekian. Kalu dah depan mata baru saya ni cepat faham.. banyak kali bikin cam tak yakin. so..sekarang saya dah paham camne nak buat bagai.. "senyummmmmmmmmmmmm mengerti kok'!-angkat kening..
lunch = beef burger .satu untuk kiki ,satu untuk zie. deal!

selepas itu...............


kita makan lah..sebagai tanda terima kasih ku padanya... aku belikan burger. ala.. memang dah biasa pun,kalu tak kemana..mesti bawa something untuk zie. Apatah lagi apa tengahrari..memang saat yang tepat untuk isi perut.... terima kasih cikgu! wahhhhhh naik pangkat nampak..semua succes dalam temuduga nanti!
well.......... tak lekang nampak...! hihi


Tu la zie.. jarang masuk belog saya kan.. apa yang di update pun dia tak tahu. Maklum dia kan peminat merah yang tegar! masa syok borak pasal lain.. tetibaaaaa stopp.. jeling dan muncung mulut sambil kata
"" eeeee jelesssss naaaaaa" .. HA AH AH nak tau ape.. niiiii foto kat bawah ni bukti kejadian. wakaka!

zie jelesssss nengok sepatu merah ku :P

bedebubbbbb dia duduk nak ambik gambar aku dengan kasut merah ini. lawak jer tengok dia duduk begitu....... macam budak kecik!! nanti kalu ade lagi i roger kat youuu okay~~ ;)


foto via zie !
 rabak mata nengok aueww! :P

6 ulasan:

  1. hehe kak zie ya lok teruja ngga kasut mirah ya

    BalasPadam
  2. syaza: hihii memang dia suka duduk begitu!!

    BalasPadam
  3. ekin: hihi ha a mmg cantek.. kalu tak cantek.masakan makcik merah ygtegar tu jeless.. hihihi

    BalasPadam
  4. haaa...dah paham tek churp churp? story lok, xpaham2 juak kmk.hahaha

    BalasPadam
  5. comelje zie duduk cam tu haha...

    tapi both comelllll..

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx