27 April 2011

Passport WATSON

salah satu tempat yang harus dipergi bila kekeringan alat make up.. harus lah WATSON. Sepanjang hidup saya gi kat sini membeli.. dan membayar.. setiap kali itulah juga juru kira tu.. cehh jurukira uuuuu :P tanya kat saya.. " ade member kad?" - saya mula lah geleng- teleng kepala. " nak masuk member kad??" celahnya lagi.. saya mula lah cakap takpe.. dah memangnya bukan selalu sangat pun nak datang membeli. Tapii kali ini pujukan itu terperangkap.. waseehh luu.. dengan pertanyaan yang sama ..saya terus mengiyakan saja. Eh tak rugi pun...kan RM12 untuk sepanjang jangka hayatmu didunia ini. :P okay okay.. setuju!

Disebabkan saya membeli eye liner tu harganya rm17.90...masuk ahli RM12.. terus dia bagi diskaun 50% untuk eyes shadow pen tu..dari RM19 ke RM9 sahaja. hmmm..makanya,jimat sepuluh ringgit. tapi lepas ni.. just kumpul point saja lah. Kecuali ada promotion kita leh dapat dengan harga yang murah berbanding yang bukan ahli.Itulah keistimewaannya.. ceh.berlagak padahal dah lame orang ajak masuk member.. tak asyik jer kata takpe..takpee.. geleng kepala kunon kan.. **eleh.. duit cukup² mmg lah tak nak masuk..** haha!
keperluan yang harus ada untuk hidupkan kening :P !


nampak..nampak... cantekkan eyes shadow pen ni.. ni yang tester dia kaler hijau tua dan muda..
 tapi saya mbik yang kaler coklat tua dan silver..sebab coklat gelap & selalu digunakan.. ;)yang penting.. inilah passport kamu bawak bila datang ke sini. dah rasa masuk ke negara lain. hihi ;)
dalam ni ade member Card kamu...OHH..ya tapi sebolehnya nanti kamu harus register online okay.. nanti kamu leh dapat 200 points lagi ;)

www.watsons.com.my

memberships@watsons.com.my

www.facebook.com/watsonsmalaysia

Nanti kalu dah jadi member.. boleh senang hati macam saya kalu nak ke sana.. maklum ada passport! hihi
Nanti leh plan ape nak beli lagi kat sane.. haaa shampoo.. compact powder, vitamin²..ehhh macam macam boleh beli lah.. janji kepingan bisa dikeluarkan dari beg duit sudah... ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx