19 Ogos 2011

Haiyooo... tak sempat nak cuci rambut. apa lagi saloon lah jawabnya!

Kerna kelewatan bangun pagi semalam,saya tak sempat nak mandikan rambut. Uwaaaaaaaaaaa.. kalu nak mandikan rambut.. pasti dah mbil masa 15 minit nak keringkan lagi. Hadoi.. makanya saya mbil keputusan ke saloon pada tengahari tu. Kenapa tak tunggu balik jer basuh rambut?? haaaa sebabnya saya tak tahan kalu kulit kepala rasa cam tak segar..  nak nak pula time kita berada kat luar dari rumah kan. mestilah nak rasa selalu lawa walaupun pada kulit kepala okay!
Lina dipaksa menemani datin. hahha :P
Saya selalu pergi ke area king centre ni kalu tim kerja. nak pergi saloon faveret i jauh.. hehhe! so takpelah.. kat sini pun dah kenal saya. dorang pun tau dah biasanya nak camne bila dah habis cuci. ;)

dari 12.30pm-1.30pm! 
Bestlah sangat bila badan dan kepala ngan rasa berat². dorang kasi massage yang ringan ..atleast kasi badan n minda rilek kejap.. mengantok dibuatnya time ni.. okaylah.. hasilnya takdelah cantik sangat. cam biasa je.. cuma saya suka kalu rambut hujung² tu dorang masuk kat dalam.. atau kasi gulung sikit .. so rasa canteklah. HAHAHAHA! ;)

ok tak? ;p

camni lah suka! ;)

3 ulasan:

  1. ermm...saloon itu mcm pernah mek masok la..btw..nice hair-wash.

    BalasPadam
  2. byk salun di king centre ya? izzit sama deret with Mega Inn? atau sebelah 1st Choice Cafe? atau di sebelah kedai buah (Weena)? hahaha kamek diam area sia bah..

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx