15 September 2011

filem: raya tak jadi -hari ni dipagawam!!!


sesiapa yang tak tau mana nak pergi tu.. ayuhhh ke pagawam berdekatan untuk lihat tayangan baru yang hangat lagi dari dapur.. eh eh.. ;) baru jer ditayangkan hari ni wehh!


Kalu tengok trailer dia.. part dorang jadi langsir tu.. kelakar lah kan. kata angin tiup! 
check-it out bebeh! pasti buat lemak anda terbakar ! :P 

9 ulasan:

  1. part buat lemak terbakar tu buat kite rasa nak pegi tu ... :)

    BalasPadam
  2. kiki cik ina teringin nak pegi sabah,suka nak pegi kundasang , karambunai,ngan labuan, selalu call sabah KK kilang tepung FFM.

    filem ni mesti bestkan sebab ada apek ngan aduyai

    BalasPadam
  3. Sis, dah tengok, jangan lupa story yek :)

    BalasPadam
  4. seblum tu nak ucap...Selamat hari raya cik kiki....

    macam nak terjah p tgk...

    BalasPadam
  5. tgk trailer dia macam best, harap2 ada masa gi tgk :D

    BalasPadam
  6. Ktk dah tengok ka? Kmk lom tengok gik.. Cam best jak..

    BalasPadam
  7. TERINGIN GAK NAK TENGOKKK ....
    JOM KITA NONTON SAMA SAMA

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx