15 September 2011

langit tak selalu cerah..tapi cerahkan harimu dengan senyuman. auw!

Selamat pagi toetttt!! ;)

Pagi ni giler tarik selimut nak bangun pagi. fajar telah menyinsing... even dalam kegelapan pagi yang diingin.. saya memang berat nak bangun.malah berat dari badan ini gerak tubuh. haiksss! apewww ceritewww ni?!

sampai ofis jer.. lewat. mau ja sembilan baru sampai. Nak² pulak kerna singgah kat stesen minyak. Bukan isi minyak.. tapi nak pam tayar yang kekurangan angin. giler asyek kemek jer. mesti tercucuk mendalah tajam. adoii.lepas satu satu tayar ni. nantilah nak gi check kat bengkel. kang tersidai tepi jalan... mengiauw payah jugak kan.

senyum menguntum untuk korangggg semua,sayang! -ehem²
edit lighting yang melampau... mak nak semerpak putih! ;)
Pagi ni rezeki masuk... ada uncle ni blanja minum pagi. ;) Uncel ni memang baik. saya memang takde masalah dengan uncle ni. cakap dengan orang pun.. memang menghormati tak kira ko muda ke tua ke! 


Yela.. saya ni jenis hangin juga kalu jumpa yang suka bedal kemarahan kat kita kan. ko ingat ko marah aku tengok jer ke mo marah. Masa On da way ko nak Kutuk aku.. aku pang pang balik la. hhihi itu KEKADANG.kekadang ku rasakan ko tak layak nak marahkan aku..gitu! ;) -ceh! humban.

okay,lah guys.. esok kita cuti kan. HARI 1 Malaysia. makanya,harini saya berusaha lebih nak update belog nie..agar blog aku dilupa jangan.  ;)  love ..muahx!

meh layan lirik dan lagu bawah ni. kalu dengar mesti buat hati anda bunga-bunga segar ;)


Bedroom sanctuary -LAGU!

Hari ku harus dipenuhi dengan kehadiranmu
Sayangku fikiranku hanya dipenuhi dengan senyumanmu
Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu


Hari ku harus dipenuhi dengan kemanjaanmu
Cintaku fikiranku hanya dipenuhi dengan suaramu
Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu


Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu


-lagu ni sedang berkumandang di belog saya! ♥

4 ulasan:

  1. have a nice day...!!

    nice entry. kau cantik wei....aku suka..!

    lalalalala

    BalasPadam
  2. sweettttttttttttttttttt nyerrrr.... hehehe...

    BalasPadam
  3. huhu...kakak...ktk nang comel.. ;)

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx