1 Februari 2012

berita baik: kawanku pregnant! Alhamdulillah

Alahaiii patutlah 2 3 hari ni aku asyik jer nak sungguh² online twitter. 
Macam ada "something" yang menarik aku ke situ. 
Patutlah aku rasa nak post pic dulu kala... rasa cam rindu semacam jer.. 

Rupanya  ceera ada berita gembira buat kita semua. :)
 Mesti ramai yang dah tahu kalu yang follow CeeramoonBlogFBceera,dan TwitterCeera kan! 

Aku tumpang gumbira bila dapat tahu dia pregnant. Even kami memasing jauh.. tapi hubungan tu tak rasa rengang.. even aku ni nak turun sana setahun sekali. Dia tu tak payah cakaplah.. bilalah nak mai kuching. Opocot! nak nak lagi memboyot tahun ni.. alahaiiii makinlah tak menjadi di plan ke mari. HE~

Kalu Ceera dah pregnant.. bertambah lah 2 orang fren aku ni memboyot bersama... 
Tahniah juga buat Zie semoga kandungan dorang sihat selalu. :)

Alhamdulillah.. rezeki yang Allah bagi pada mereka sekeluarga. 
okay lah... ini berita yang sangat baik untuk permulaan febuari yang aku dapat  :)

love.love.love

Amin Ya Rabbal A’lamin..

6 ulasan:

  1. tak perasa pula dia tulis pasal pregnant kat twitter..

    BalasPadam
  2. wah! best ramey cdak.. kaktok kak kiki mesti beli byk k hadiah bby cdak hehe

    BalasPadam
  3. singah sini n follow.. akk ye

    BalasPadam
  4. kehkehkeh... tu la, entah bila nak trn sana kan. sian ko menunggu aku tapi tak kunjung tiba. hahaha...

    BalasPadam
  5. yg menulis ni bile nk memboyot plak . tak rs teringin ke bila kwn2 da memboyot. hehehe


    feel free to visit my new entry http://speechless009.blogspot.com/2012/02/hacked-wireless.html

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx