3 April 2013

Tokey burger yang single

ececeeeeceeh tajuk sangat membelah nyawa. heeee.

Dah seminggu dah tak kerja. oh.kenapa?sebabnya aku da habis kontrak kat tempat tu. Atau pun manager tu tak nak aku lekat lama sgat kat sana. hahahaha.aku mgarut jer..

Memang dah hbis. Makanya sekarangni aku masih rajin mnghantar resume. tak cukup lagi isi scara online. ishsh tak lagi
cukup aku main redah jer kat mana2 kilang.kot kot ada vacancy perkeranian. ape lah nak sgt kerani tu kan? adohh..entahlah. aku suka kot.

Tapi bila aku dah fikir balik. kalu dpt keja luar lagi best. ada masajugak nak ngular Kan.hahahah. takla 8jam mgadap pc.fuhh fuhh

Oleh demikian.aku mula ambil alih pniagaan burger kakak aku. cehwahhhh. secara kecilan. jer.
Buka stallburger pd waktu petang.angkaran jam5 tutup jam 10
malam. alhamdulillah.. adalah rejeki lebih. tapi yang penting boleh lah buat halaman rumah meriah.mana tidak skrg dah bertiga jer kat umah. kakak abg semua da pindah.adik jauh kat klante. *sobbing*sunyikkk taukkk

ohhhhh sambung pasal burger.*tutup sebelah muka*sukaaaaa buat tambahan kisah .hokkk

Itulah tugas ambo skarang yamg tak de kerja.tapiitu pun pemcarian rejekiNYA. inshaAllah bila kita berniat nak cari rejekinya bukan demgam niat nak kaya raya.pasti Allah berik lebih baik dri apa yg. kita tak terfikir kan.

inshaALLAH.

haaaa nah sebagai tatapan dikala aku sunyi tak update blog. heeehee

2 ulasan:

  1. tokey burger yg cantik & manis!

    BalasPadam
  2. Burger daging special satu!!!
    Hehehe.. oklah tu. Dapat jugak rezeki yang halal dan dari hasil titik peluh sendiri. Good luck to you. Moga2 tak lama lagi akan dapat kerja tetap.

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx