20 Oktober 2008

YUK MAKAN *besday time

aku dengan lauk biasa lah.. nasi goreng ayam wif sauce

ni stall yang alwez jadi pilihan kalbu..
rm 4.50 je.. aku paksa zie mbik pix ni wey..wahahah yelah asyik nak mbik pix ikut saiz badan je kan..sesekali haa kasi show sikit tempat2 ni...
tak kisah orang nak kate apa pun ... wakak dah dasar kaki camera..apa aja deh. orang yang suka kepochi hal orang tu sikit dengki agaknya... kan kan kan? suka ati haku lah mbik2 gambar.. puiii~ *** pasal ko takde brapa nak tau guna camera dengan tujuan tol lah ko dengki je tgok..kan kan?
menu2 kami..sambil tu dok discuss pasal masalah alam ni.. wahhhhhhhhhh APAKAH? tetttttttttttttttttt
bagus2 adik aku ni.... hiks. len kali kita dok rami2 kuar ya..lagi2 ade bawling?.. movie? mandi manda? wakaka sesudah kenyang..kami kuar lah dari situ.. hiks.. akceli jam baru je kol 6.30pm.. hurm aku ni kalo otak tingtong..rasanya tahan aku dok jalan2.. yelah pasal aku tak suka nak sorang2.. t aku stress leh membunuh!hahha cehh ko ni nak ..membunuh nyamuk ke.semut ke... kan kan? better aku happykanlah dulu hati aku ni.. bila dah stabil baru leh aku tenang....

...dengan itu,aku lagi nak makan sebenarnya tp tak muat dah .. tp aku ajak je zie dan tilla lepak kat baroQ tu.yelah kat situkan best sikit..kitorank lepak minum2 je.. sambil borak2..*akceli aku ni leh tahan nak lepak2.. tp zie sudah kelihatan capek gitu.. whahaha around 8pm kitorank gerak balik dah...

aku parking kat shell astana..so dorank hantar aku kat situlah... pas salam2 ciom pipi kiri kanan tu.. aku chow sorank. hiks kali ni zie dihantar oleh tilla.*thanx tilla... kebetulan tilla balik ikut jalan tu sekali.. aku sampai rumah awal 5 minit dari zie..padahal umah zie dekat giler je ngan astana*pelik jugak haku bila aku sms kat dorank 2 tu...katenye aku laju sangatt? ferrari ke? wakakakkaa.. ntah lah u..! rasanya drive cam biase je.. pas aku mandi2.. aku tidooooooooooooooooooooo!!

8 ulasan:

  1. zie merah..
    kiki pink..

    mmg colourful..huhu
    :p

    BalasPadam
  2. apakah masalah alam itu? hehehehe!

    entah bila mok belanja aku makan kah? .. kedekut ! .. cit!

    BalasPadam
  3. kiki,
    nasi ayam jerk.. xnak try lain??

    BalasPadam
  4. kira ko sampai dulu la dari dorang..

    muka ko makan, sangat ler serius..

    BalasPadam
  5. auk eh..camne kitak boleh sampei awal ki..sah² embak moto laju tok

    BalasPadam
  6. fikiran kelain masa drive balit ya..yalah ktk sik seda press minyak laju2..huhuh nag kaju lah ktk drive ya huhuhu..dasyat..bahaya ya babe..jgn d amal selalu...

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx