21 April 2009

PHOTOSHOOT-strobist dari Rudy

ini hasil from RUDY.. http://iskandariah45.blogspot.com

beza pada skill masing².. yang aku tau dorang sebut²

strobist .. GINI KOT ! =)

raget..

nice.. cam lam studio


ini hasil kreativiti dari rudy... makseh oii...(tok shik sbr nak tunggu dari madey gik.kehkehkeh)



hah tapi kan... kalo diperatikan.. kaler dia boleh menuakan wajah..kakakka~ tapi mavelesss dia punya edit booleh menimbulkan objek.. ^_^


aKCELI banyak lagi pix dari dorang.. mayb sumanya nak dahulukan yang aku bersama camera ni kot.. hehe*teringat balik kalo rambut aku panjang lagi best! ini komen untuk diri sendiri..wakakak!

10 ulasan:

  1. tantek tantekkkkkk semua pic :)

    BalasPadam
  2. memang marvelous ar kiki
    cun bangat sih ;)
    leh masuk malaysian next top model pasnie.hehee..

    BalasPadam
  3. cun gilos semua gambar2x tu..
    gus job pada yg edit..
    n kiki u look gorgeous..heheh mmg gorgeous punnn

    BalasPadam
  4. Edit menuakan wajah ah..hehe.lak mek merik cd hi res..

    BalasPadam
  5. ki, nang kacak pic tok kiki. tok rah sine tok..rah penambang ka?

    BalasPadam
  6. mummy syafie.. eheheh yalah tekkk kat sia..dkat nagn org jual ikan..tp tempatnya ya lama ya...

    BalasPadam
  7. cm poster movie..
    sgt lawa...
    sempoi je posing ngn cam tu.
    tp menarik :D

    BalasPadam
  8. ha'a la kiki,edit ni wat muka kamu nmpk tua,tp kalo kamu rmbut pnjg lagi cntik kn.. =)

    BalasPadam
  9. memang class giler!!!! betol2 mcm dlm studio..KAGUM AKU WEI!!!

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx