29 Oktober 2009

destinasi --> GENTING

Seperti yang dirancang..19oct is my bufday..19oct kami akan ke GENTING!! yeyyeee me!!

dari rumah ceera kami ke rumah orang bujang orang. sape lagi kalu tak my Onal.


Setelah jemput Onal.. kami terus ke Gombak.untuk beli tiket ke genting tu.katanya nemo.aku dan nemo berbarislah nak tunggu.banyak juga yang turun hari isnin ni.klu beli kt sini lebih murah dari kat genting nanti. ^_^ so,thanx to Onal ya beli tiket untuk kamek.. =]

4 ticket for 4peoples and for funs..


kami naek ke genting dengan myvi ciput. puan ceera yang drive. masa nak dah di kaki puncak tu.. pula lah dah tekanan kat telinga aiiii ni. =] tapi steady puan ceera yang gigih mencari dulu tempat persinggahan untuk breakfast..
naa... memang lihai lah mmak kat sini. kmi pesan canai kosong takde plak.. pastu bijak je gtau kalu roti telur ade.. perghh.. tambi ni memanggg smpai hati kan. wakaka orang nak canai kosong je dia bagi roti telur..memang pintar banget la tambi! nak untung lebih lah tu... ishhh... pas dia kasi je roti telur kat kami.. tetiba lak byk dah roti kosong.. ishhhh.. apa² pun makan jela... ^_^

kat sini dah rasa dingin angin nya.. shukeeeee~ so?!! kami meneruskan perjalanan untuk kepuncakkkkkkkk! yepiiiiiiiiiiii..sapa paling hapy?? harus aku maa.. even aku duduk diam dn tak tunjuk sebarang excited nya nak sampai... hahh~ dalam hatii!! impian ke sini sudah tercapai. maklum sajo.. saya dok kuching.. banyak kali turun kl pun tak jejak lagi kaki kat sini. asyekkk je cancel.. bila dah berpijak dikaki bukit dia... haruslah saya yang paling teruja!




Lots Of LOve : ladykiki \(*,*)v

1 ulasan:

  1. satu2 nye mamak kat ats yg murah
    kotlah hehe

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx