26 April 2011

tayang kasut hijau =P

Haaaaaaaaaaaaa.. hari tu i dah ceritakan pasal 3 pasang kasut tu kan.. tapi yang kaler hijau mu tak tengok lagi.. meh sesi menunjuk dimulakan.. hiihi!! yang ni harga asal RM45.90.Mungkin oleh kerna ia lebih kualiti pada tahap pengeGAMan nya.. dan tapak dalam kasut ni lebih selesa berbanding yang merah ;) kaki bernafas dengan sempurna ;) dats why la harga nya berbeza dengan yang merah. But.. well saya dapat dengan harga yang sama juga sepuluh ringgit... (tak nak bubuh dalam bentuk angka.. hii!)

Oleh itu,saya perlukan diri sendiri untuk mempergayakannya.. teng teng teng...


agak-agak ler nak buat kejutan :) -blur bagaikan matamu yang sedang kabur gitu ;P

beginilah bentuk reka nya.. same je dengan kasut kasut mu kat rumah itu.. cuma semangat nak show dengan kadar rasa yang tinggi.. nak jugak tayang.. maklum leh dapat dengan kadar harga yang murahhhh...tumitnya besar sedikit dari yang kaler merah..tapi ketinggian nya sama sahaja 2inci.. okay okay... nak tengok lebih gah tumitnya.... sila tatap foto tanpa kabur kabur dibawah nun.. ;)

kiyutttkan hijau ni!


.........amacam,cukup jelas.malah lebih terang!
well...penuh gaya! HAHA.... dah macam terkiok kakiku..tapiii sape kisahhh..JANJI cool auww!


Secara keseluruhannya.. hari ini saya menghijaukan diri.. ngeeeeeeeeeee~~

senyum biar ikhlas.. dari dalam hati...itu senaman untuk urat-urat muka..
 supaya lebih tegang dan berseri.. biar wajah lambat ditelan usia nok! =P


3 ulasan:

  1. baju hijau .. kasup pun hijau.. mesti banyak kasut ni kan.. heheh

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx