13 Ogos 2008

DALAM FLiGHT 04TH

DARI KUCHING 12.45pm inilah aku sorang2 ketika dalam penerbangan ke KL... terasa boring sangat ok.. dah lah kene duduk sorang je...
masa tu tak byk penumpang.. masih banyak tempat duduk yang kosong...
biasalah.. tanpa milo sapa laha ku ni..wakakka!setakatnak layan kebosanan tuh..aku pesan lah minuman.. kasi panas sikit... ^_^
haiyiooooooooo.. capekkkkk arrr duduk 1jam 45minit.. dari kuching ke kl ni.. berapi jugak montot aku... ^_^. tapi syukur sepanjang perjalanan tuh... cuaca elokkkk je..

aku sampai ke LCCT Jam 02.15pm...

tapiii.. bila on je handphone.. dapat SMS Radin,kate tak dapat jumpa ambik kat kat airport.. cehhh..budak ni nak wat aku gerammmm je.. tapi katenye tunggu kat KL sentral.. ok je lah.. aku lelaju lah beli tiket skybus kat kuanter tiket tu...








3 ulasan:

  1. nampak x?

    beta tgh terbang tepi flight aritu..

    BalasPadam
  2. hi kiki..akak dah invite ke blog ye :)

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx