13 Ogos 2008

MELAKA ---> KL

huhu~ pagi2 lagi aku dah bangun.. raden hantar aku kat cc pasal dia ade class jam10..
jam 12.30pm baru raden mbik aku kat cc.. terus kami makan tenghari.. pasal lepas tu nak gerak ke kl sudah.... tapi before tu aku jumpa lah terus kazen aku dulu...

ni dia kazen ku... amirul aka amer . umur same je ngan aku.. ^_^ dia study kat UTEM ,melaka.
sesi suai kenal.. rupanya dorank ni same UTEM.. tp jurusan lain2 kot.. wakaka keji aku... dorank dok sembang..otak aku ntah melayang kat mane time tu... hehhe! kami minum2 je..
terlebih senyum lah bro ni.. ^_^

sebgai tanda aku jelajah melaka ni.. aku mbik je lah pix2 dari jauh.. huhu~ kesuntukan masa ok!
muka aku yang tak puas hati pasal aku tak leh mbik pix kat a famosa... tp en.raden tuh la yang teroverrr!! hikhss

on d way ke kl sudahh... mau jumpa my gf ^_^

2 ulasan:

  1. dari kl sebelum ke melaka kenak sik singgah ke putrajaya oo...

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx